Terima kasih Raja;

Monday: June 10, 2013
In the name of Allah, the most Gracious, the most Merciful...


Monday is not my favourite day. Tanyalah sapa pun, 90% mesti cakap tak suka dengan hari Isnin. Tapi aku tabik la orang-orang dekat luar sana yang tak sabar nak tunggu tibanya hari Isnin. OK. Hari ni tak ada apa pun best untuk aku kongsi. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar walaupun permulaannya tak mudah.

Nasib baiklah solat subuh tu dua rakaat je, kalau tak ada yang pengsan agaknya. Sampai ke siang aku rasa tak kena. 

Esok nak kena travel pula. Alone. Again. Mood? Tak excited sebab da penat nak travel. Checklist for tomorrow:

 1. Boarding pass. (Checked)
 2. Reservation Confirmation for Hotel. (Checked)
 3. Slide for talk. (Checked)
 4. Laptop. (Checked)
 5. Baju kurung & Shawl. (?)
 6. Shoes. (?)
 7. Beg. (Checked)

Baju kurung apa nak pakai esok? Kaler apa nak pakai nak bagi ada mood nak present? Kalau da baju pun tak tahu mcm mana nak tahu nak pakai shawl or tudung apa? Kasut lagi la tak tahu sebab baju tak tahu nak pakai yang mana. Adui la yin.. Tu la da berkurun pakai tshirt je. Nw nak pakai apa pun da tak tahu. 

-----------------------------

Hati,
Jangan mudah melatah,
Fikir ikut akal,
Bukan ikut nasfu.

Hati,
Fikir yang baik-baik,
Yang tak baik tu bisikan syaitan,
Jadi jangan ikut....

Hati,
Tenang ya...


Gadis Biasa;